Tures Godis

Digital webbshop

Din digitala webbshop

Enkel och effektiv försäljning med en digital webbshop för dig som säljare, där du enkelt registrerar respektive beställning. Vi tror på att öka försäljningen genom att erbjuda våra säljare både webbshop och säljkatalog. Den här kombinationen ger inte bara ökad försäljning utan också ett smidigt sätt att ta upp beställningar på flera ställen samtidigt.

Dela din länk till våra produkter, ta upp en beställning. Ta med en säljkatalog och beställningslista till jobbet, släkten eller annat och lämna där för köpare att dokumentera ordrar. Plocka upp din katalog vid ett senare tillfälle för registrering av ordrarna i den digitala webbshopen. Glöm inte notera viktig information om respektive köparen - för hjälp vid utdelning av ordrarna.

Så här går det till:

  1. En kontaktperson beställer ett gratis startpaket för att få tillgång till Mina sidor inom 1-2 arbetsdagar.
  2. Kontaktpersonen bjuder in alla säljare till Mina sidor.
  3. Säljarna kan nu logga in på Mina sidor dela sin personliga webbshop och registrera alla beställningar.
Digital webbshop

Så tar du betalt

Ni kommer aldrig behöva ligga ute med några pengar. All betalning sker vid leverans och ni blir då fakturerade av Tures Godis med ett förfallodatum på 20 dagar från faktureringsdatum.

Vid företagskunder erbjuder vi fakturering separat och fakturerar då företagen enligt de uppgifter ni tillhandahållit vid beställningstillfället.

Starta försäljning
Digital webbshop

Säljfoldrar, beställningslistor och säljtips - till alla deltagare

Vi tror på att göra försäljningen så smidig som möjligt för dig, därför kan ni börja ta upp beställningar i vår fysiska beställningslista redan innan registreringen är gjord. Sedan registrerar ni era beställningar manuellt en efter en i er digitala webbshop.

Ta även del av våra säljtips för lite hjälp på vägen!

Ladda ner säljtips Ladda ner beställningslista
Digital webbshop - Steg 1

Dela din digitala webbshop

Sälj smidigt med digital webbshop!

Hitta till din digitala webbshop genom att logga in och gå vidare till ''Lägg beställning''. I din adminpanel kan du även kopiera url-länken och dela webbshopen på sociala medier och med nära och kära. De kan då själva lägga beställningar.

De väljer då bland aktuella produkter som dem önskar köpa, väljer antal och går vidare.

Fyll i kunduppgifter

När alla produkter är valda fyller du eller kunden i för- och efternamn, e-postadress och telefonnummer. I nästa steg väljs sedan privat- eller företagskund.

Företagskunder fyller i ytterligare uppgifter för separat fakturering. Slutför köp!

Digital webbshop - Steg 2
Digital webbshop - Steg 3

Tack för ditt köp

Din beställning är genomförd.

Välj om du vill fortsätta att lägga beställningar eller om du som säljare vill gå vidare till ditt konto.