Information till föräldrar / ledare

Information till klass och lagföräldrar

 

Är det dags för klassen att tjäna pengar? Att låta barnen sälja Tures Godis produkter är både lärorikt, roligt och stärker klassandan. Genom att välja Tures Godis får ni lättsålda produkter som går hem hos de allra flesta, för vem gillar inte gott godis? Våra produkter är den perfekta gåvan och blir garanterat lättsålda till både släkten, grannar och vänner. Vårt kvalitetsgodis ger även väldigt hög förtjänst vid varje såld vara.

 

Hur går det till

1. Beställ säljkataloger och dela ut till alla i gruppen. Försäljningen brukar gå snabbt och smidigt när man frågar runt bland nära och kära, grannar eller varför inte på arbetsplatsen.

2. När försäljningsperioden är slut lägger kontaktpersonen beställningen på alla varor som ni sedan får levererade till angiven adress.

3. Ni låter barnen dela ut varorna, tar betalt och behåller överskottet. Inga konstigheter!

 

Tips att tänka på

1. Barnen är idag oerhört skickliga med sociala medier, nyttja det! Genom plattformar som Facebook och Instagram når ni smitidgt ut till familj och vänner.

2. Hjälp barnen att planera försäljningen och tänkbara säljområden.

3. Innan de ger sig ut för att ta upp beställningar kan ni gemensamt träna på vad de ska säga och vad för produkter som erbjuds.

4. Prata gärna igenom hur försäljningen gick efteråt.