Företagsgåvor

Populära gåvor till anställda och kunder

Beställ dina julsäckar till kunder och anställda. När du köper Tures Godis mycket populära julsäckar går en stor del av inköpspriset till det idrottslag, förening eller skolklass du beställer av.

Nöjda och återkommande företag har handlat Tures julsäckar sedan lång tid tillbaka. julsäckarna är väldigt omtyckta och populära som gåva till såväl kunder som anställda. Samtidigt som ni får ett konkurrenskraftigt pris är det också en sponsring som ni inte betalar något extra för.

I första hand är denna tjänst till för företag som vill beställa av våra befintliga kunder, det vill säga en skolklass/förening/lag som genomför en pågående försäljning.

 

Så här fungerar det

För företag som beställer fem produkter eller fler av en grupp erbjuder Tures Godis en tjänst där vi fakturerar företaget och gruppen levererar. Företaget kan även få leverans direkt mot en fraktavgift.

För att Tures Godis ska kunna fakturera behöver vi företagets namn, kontaktperson, telefonnummer, fakturadress och organisationsnummer. Bekräftelse skickas till gruppens kontaktperson med instruktioner för utbetalningen av provision.

 

Villkor:​​

  • Priser exklusive moms (12%): 116 kronor för Tures påskägg 700 gram (130 kronor inklusive moms) och 232 kronor för Tures påskägg 1600 gram (260 kronor inkl moms).
  • Fraktkostnad vid direktleverans till företag, 400 kronor exklusive moms, inom Sverige.
  • Fraktfritt för företaget när order går med klassens/föreningens leverans.
  • Betalningsvillkor: faktura 14 dagar efter sedvanlig kreditprövning.

13 + 6 =